p_activitati

Activitățile proiectului, în modul în care sunt planificate să se desfășoare, au menirea de a sprijini studentul în integrarea sa pe piața muncii.

Structura pe care o propunem conține 5 activități direct legate de conceptul de carieră, fiecare dintre ele aducând un plus de valoare experiențelor tale de până acum.  Detaliem:

Parcursul în proiect începe cu activitatea de consiliere, compusă din 3 etape de consiliere în carieră și orientare profesională, după cum urmează:

- Conferințele de management al carierei,  unde aducem în fața ta angajatori relevanți pentru domeniul tău de studiu, pregătiți pentru a oferi informații actualizate cu  privire la nevoile, așteptările și ofertele existente pe piața muncii la momentul prezent.

- Sesiunile de consiliere generică, unde vei avea șansa de a afla care sunt caracteristicile tale principale de personalitate, competențele transversale dezvoltate până în prezent și unde vei putea solicita recomandări pentru îmbunătățirea prestațiilor viitoare.

- Sesiunile de consiliere specifică, gândite ca o continuare aprofundată a sesiunilor anterioare, în care îți vei putea lărgi spectrul cunoștințelor privind propria persoană și a setului de competențe și aptitudini deținute. Aceste sesiuni vin cu teste suplimentare și un timp extins pentru personalizarea rezultatelor și interpretare.

Activitatea de vizite de studiu, complementară activității de consiliere și orientare profesională, te duce în vizită la o serie de angajatori relevanți pentru domeniul tău de specializare, pentru a dobândi cunoștințe practice privind modul de organizare și funcționare marilor companii din piața muncii.

grafic

Suplimentar și conex, organizăm 2 conferințe dedicate obiectivelor orizontale (dezvoltare durabilă și tehnologia informațiilor și a comunicațiilor) în care îți punem creativitatea și puterea de inovare la încercare. Vorbim aici de concurs de idei, mese rotunde, dezbateri, întâlniri cu entități reprezentative în cele două domenii, etc.

Înscrie-te acum! Locurile sunt limitate.

Nu te-am convins că merită să participi? Atunci citește și beneficiile pentru studenți.